Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Nationaal transport, Compass Transport is uw partner! 
Service, kwaliteit en snelheid voor het beste tarief! 

Waarom Compass Transport?

  • Afhaling ook in gehele BeNeLux
  • ADR Gecertificeerde chauffeurs
  • 99,4% op tijd en schadevrij
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

BeNeLux

Wij hebben een compleet transport- en distributienetwerk in de Benelux en komen dagelijks met meerdere voertuigen bij u in de regio! Hierdoor kunnen wij dagelijks uw zending, van 1 pallet tot volle vracht, binnen 24 uur op het door u gewenste afleveradres bezorgen in de gehele BeNeLux. Dit alles bieden wij aan tegen ons scherpste tarief en hoogste kwaliteitsnormen!  

Pallet

Op het gebied van pallet transport kennen wij geen beperkingen. Volle vrachten vervoeren wij rechtstreeks van A naar B, kleinere (deel)partijen worden via ons distributiecentrum binnen 24 uur door de BeNeLux verspreid. 

Stukgoed

Alle stukgoedzendingen kunnen snel en binnen 24 uur vervoerd worden door de gehele Benelux. Maak dus ook gebruik van ons sterke en complete netwerk.

 


“Begrip voor uw uitdagingen en anticiperen op uw logistieke wensen, 
daar staan wij als Compass Transport voor!”

foto_hal_compass_002.jpg

LaadLos_icon.jpg Laad- en losmogelijkheden

Voor al onze transporten, van volle vracht tot palletzending bieden wij de mogelijkheid uw goederen op locatie te lossen met de inzet van een auto met laad- en losklep of door gebruik te maken van een meeneemheftruck (kooiaap).
 

Gevaarlijke_stoffen_icon.jpg Gevaarlijke stoffen

Al onze chauffeurs zijn ADR opgeleid. Hierdoor bieden wij u ook op gebied van ADR transport een optimale flexibiliteit en bovenal veiligheid! 

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Groepsfoto_CT.jpg

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!