Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Transport binnen Nederland onbezorgd van A naar B?
Wij leveren uw zending binnen 24 uur in iedere plaats in Nederland!

Waarom Compass Transport?

  • Flexibiteit door landelijke dekking
  • Op tijd en schadevrij, leverbetrouwbaarheidsgraad 99.4%
  • Rechtstreeks, persoonlijk contact
  • Volg uw zending met track & trace!
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Transport Nederland

Voor al uw transport binnen Nederland bent u bij Compass Transport aan het juiste adres! Door ons uitgebreide netwerk binnen Nederland zijn wij in staat om al uw transportopdrachten, van deelzending tot een volle vrachtwagen, binnen 24 uur van A naar B te brengen.

Laad- en losmogelijkheden

Voor al onze transporten, van volle vracht tot pallet- zending bieden wij de mogelijkheid uw goederen op locatie te lossen met de inzet van een auto met laad- en losklep of door gebruik te maken van een meeneemheftruck (kooiaap).

Gevaarlijke stoffen

Al onze chauffeur's zijn ADR opgeleid. Hierdoor bieden wij u ook op gebied van ADR transport een optimale flexibiliteit. U bent als opdrachtgever met alle specifieke eisen bij ons aan het juiste adres! Compass Transport biedt oplossingen voor al uw logistieke vraagstukken!

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!