Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

“Uw goederen dagelijks door de Benelux of elders in Europa gedistribueerd worden? 

Dat verzorgen wij graag voor u!”

Waarom Compass Transport?

  • Flexibiteit door perfecte dekking
  • Op tijd en schadevrij, leverbetrouwbaarheidsgraad 99.4%
  • Rechtstreeks, persoonlijk contact
  • Volg uw zending met track & trace!
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Distributie

Het distribueren van goederen is een vak apart. Om snelheid, flexibiliteit en kwaliteit te kunnen bieden is het voor ons als transportbedrijf van groot belang om netwerkdichtheid te hebben. Door onze jarenlange ervaringen hebben wij reeds ook een zeer sterk en dicht transport- en distributienetwerk opgebouwd en blijven we netwerken. Compass Transport is daarom in staat uw goederen binnen Nederland, België en zelfs grote delen van Duitsland binnen 24 uur uit te leveren. Zendingen naar Luxemburg en verdere Duitse bestemmingen leveren wij binnen 48 uur uit.  

Deze en ruim 250 andere klanten gingen u voor:

VOB: Verenigde Offset Bedrijven
Timmermans Hardglas B.V.
Profextru   

QUOTE

"Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwoorde binnen 'Mijn Energiefabriek'. Compass Transport verzorgt ons gehele logistieke proces van opslag tot orderpicking tot uitlevering, waardoor wij onze afnemers te allen tijde onze basisprincipes kunnen garanderen. Kortom de perfecte match!" Michel Feijen - Mijn Energiefabriek

Michel-site.jpg

CompassTransport5.jpg  IMG_1388.png  CompassTransport2-1.jpg    

 

LaadLos_icon.jpg Laad- en losmogelijkheden

Voor al onze transporten, van volle vracht tot palletzending bieden wij de mogelijkheid uw goederen op locatie te lossen met de inzet van een auto met laad- en losklep of door gebruik te maken van een meeneemheftruck (kooiaap).
 

Gevaarlijke_stoffen_icon.jpg Gevaarlijke stoffen

Al onze chauffeurs zijn ADR opgeleid. Hierdoor bieden wij u ook op gebied van ADR transport een optimale flexibiliteit en bovenal veiligheid! 

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

keurmerk-transport-en-logistiek.png

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!