Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Zorgeloos uw distributie -zending naar België verzenden?

Heel België binnen 24 uur geleverd! 

Waarom Compass Transport?

  • Levering in Benelux binnen 24 uur
  • ADR Gecertificeerde chauffeurs
  • 99,4% op tijd en schadevrij
  • Gemiddeld 15% goedkoper dan uw huidige transportbedrijf!
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Distributie België

Naast ons veelzijdige 24-uurs netwerk binnen Nederland, zijn wij zeer sterk in distributie in België. In de grensgebieden rondom de Benelux verzorgen eveneens de distributie van uw goederen met onze eigen vloot. Voor verdere bestemmingen in o.a. Frankrijk en Duitsland is de samenwerking met enkele geselecteerde vervoerders van cruciaal belang om de zeer korte doorlooptijden te blijven garanderen! Kortom: korte doorlooptijden, hoge kwaliteit en een zeer interessant marktconform tarief!

Laad- en losmogelijkheden

Alle distributiezendingen binnen Nederland worden uitgeleverd met vrachtwagens die zijn uitgerust met een laad- en losklep. Hierdoor kunnen wij uw goederen altijd en overal lossen. Indien u gebruik wenst te maken van een meeneemheftruck (kooiaap) kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Gevaarlijke stoffen

Al onze chauffeur's zijn ADR opgeleid. Hierdoor bieden wij u ook op gebied van ADR transport een optimale flexibiliteit. U bent als opdrachtgever met alle specifieke eisen bij ons aan het juiste adres! Compass Transport biedt oplossingen voor al uw logistieke vraagstukken!

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!