Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Zoekt u een oplossing voor uw distributie -zendingen naar Luxemburg?
Compass Transport biedt flexibiliteit tegen de juiste prijs! 

 

Waarom Compass Transport?

  • Luxemburg binnen 48 - 72 uur geleverd
  • ADR Gecertificeerde chauffeurs
  • 99,4% op tijd en schadevrij
  • Gemiddeld 15% goedkoper dan uw huidige transportbedrijf!
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Distributie Luxemburg

Naast ons veelzijdige netwerk in Nederland en België verzorgt Compass Transport wekelijks transporten van en naar Luxemburg. Zendingen kunnen varieren van een pallet tot een volle vracht. Ook op Luxemburg verzorgen wij onze diensten zoals u deze van een kwaliteitsvervoerder mag verwachten. Dus korte doorlooptijden en hoge kwaliteit tegen de allerbeste prijs!

Laad- en losmogelijkheden

Alle distributiezendingen binnen Luxemburg worden uitgeleverd met vrachtwagens die zijn uitgerust met een laad- en losklep. Hierdoor kunnen wij uw goederen altijd en overal lossen. Indien u gebruik wenst te maken van een meeneemheftruck (kooiaap) kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Gevaarlijke stoffen

Al onze chauffeur's zijn ADR opgeleid. Hierdoor bieden wij u ook op gebied van ADR transport een optimale flexibiliteit. U bent als opdrachtgever met alle specifieke eisen bij ons aan het juiste adres! Compass Transport biedt oplossingen voor al uw logistieke vraagstukken!

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!