Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Uw distributie -zending in Nederland snel afgeleverd hebben?
Wij leveren al uw Nederland zendingen binnen 24 uur uit! 

Waarom Compass Transport?

  • Heel Nederland binnen 24 uur geleverd
  • Scherpe tarieven
  • 99,4% op tijd en schadevrij
  • Rechtstreeks, persoonlijk contact met planning
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Distributie Nederland

Vanuit Hardenberg (Ov.) vertrekken dagelijks meerdere ritten naar alle bestemmingen in Nederland. Door ons fijnmazige netwerk garanderen wij uw distributie zending altijd binnen 24 uur in Nederland uit te leveren. 
 

Naast Nederland bieden wij onze 24 uurs service ook in België aan!  

Laad- en losmogelijkheden

Alle distributiezendingen binnen Nederland worden uitgeleverd met vrachtwagens die zijn uitgerust met een laad- en losklep. Hierdoor kunnen wij uw goederen altijd en overal lossen. Indien u gebruik wenst te maken van een meeneemheftruck (kooiaap) kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Gevaarlijke stoffen

Al onze chauffeur's zijn ADR opgeleid. Hierdoor bieden wij u ook op gebied van ADR transport een optimale flexibiliteit. U bent als opdrachtgever met alle specifieke eisen bij ons aan het juiste adres! Compass Transport biedt oplossingen voor al uw logistieke vraagstukken!

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!