Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Ontzorgd worden in uw totale transportbehoefte? 
Compass Transport opereert voor u als internationaal expeditiebedrijf 

Waarom Compass Transport?

  • Nationaal & Internationaal wegvervoer
  • Spoorvervoer
  • Zeevervoer
  • Luchtvervoer
  • Containerhandeling (i.c.m. warehousing)
  • Korte lijnen, een contactpersoon voor uw totale logistieke transportpakket 
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Expeditie

Op alle fronten willen wij u als Compass Transport optimaal bedienen. Dit doen wij door onze eigen vrachtwagens vooral naar die landen of (deel) gebieden te sturen waar wij ons netwerk hebben. Voor intermodale transporten van en naar andere gebieden zoeken wij altijd een passende oplossing. Compass Transport heeft er met haar afdeling expeditie voor gekozen om samen met enkele geselecteerde collega transporteurs krachten te bundelen. Dankzij deze samenwerkingsverbanden bieden wij een oplossing voor elke zending.

Hoe kunnen wij u helpen?

Expeditie & multimodaal vervoer

Compass Transport streeft er te allen tijde naar een optimale service te bieden. Vanuit deze visie werken wij eveneens als internationaal expeditiebedrijf om alle facetten in het vervoer met elkaar te kunnen koppelen. Zo worden er diverse intermodale transporttrajecten ingezet om de mogelijkheden van o.a. zeevracht te combineren met spoor- en wegvervoer. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw containerszendingen te lossen en middels ons eigen transportnetwerk binnen de Benelux of Europa uit te leveren. 

Wat is uw voordeel? 

Door deze intensieve samenwerkingsverbanden worden het aantal gereden kilometers beperkt. Elke individuele vervoerder krijgt een grotere dichtheid binnen haar netwerk waardoor niet alleen kosten maar ook CO2 uitstoten worden beperkt. De CO2 uitstoot van uw zending wordt op deze wijze tot het minimum beperkt. Daarnaast profiteert u van zeer gunstige tarieven!

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Nieuws

Win een iPad!

10.05.2013 - Wordt nu klant en ontvang een gratis iPad!

Compass Transport introduceert nieuwe website!

10.05.2013 De nieuwe website van Compass Transport is live!

Alle nieuwsberichten >>

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!