Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

U zoekt een partner voor uw transport naar Duitsland? 
Voor al uw internationale transporten bent u bij Compass Transport aan het juiste adres!

Waarom Compass Transport?

  • Binnen 24 - 72 uur heel Europa beleverd
  • Internationale distributie, groupage en volle vrachten
  • Samenwerking met geselecteerde partners, om kwaliteit te garanderen
  • Korte lijnen, rechtstreeks contact met uw contactpersoon op planning en verkoop
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Transport van- en naar Duitsland

Naast ons specialisme in Nederland bieden wij onze diensten ook aan in Duitsland. Om het transport in Duitsland volledig af te dekken met de snelste doorlooptijden, de hoogste kwaliteit en tegen het juiste tarief, werken wij eveneens nauw samen met enkele geselecteerde partners. Deze samenwerkingsverbanden bieden ons de mogelijkheid om transport vanuit of naar Duitsland naar uw wens te verzorgen!

Internationaal

Internationaal transport vraagt om een slimme en efficiënte manier om uw gebied in Europa te bereiken. Ook vanuit het buitenland komen vele goederenstromen ons land binnen. Door ons uitgebreide transportnetwerk, kan Compass Transport hierin ook uw schakel zijn. Wij zijn namelijk iedere dag weer in staat om uw zending, van 1 pallet tot een volle vracht, naar volle tevredenheid op het afleveradres af te leveren. Met ons moderne wagenpark trotseren wij de wegen in heel Europa.


Deze en ruim 250 andere klanten gingen u voor:

VOB: Verenigde Offset Bedrijven
Timmermans Hardglas B.V.
Profextru   

QUOTE

"Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwoorde binnen 'Mijn Energiefabriek'. Compass Transport verzorgt ons gehele logistieke proces van opslag tot orderpicking tot uitlevering, waardoor wij onze afnemers te allen tijde onze basisprincipes kunnen garanderen. Kortom de perfecte match!" Michel Feijen - Mijn Energiefabriek

Michel-site.jpg

LaadLos_icon.jpg  Laad- en losmogelijkheden

Ook binnen Europa kunnen wij uw goederen zelfstandig laden en lossen. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van vrachtauto's met klep of meeneemheftruck (kooiaap).

puzzel_grijs.jpg  Krachten bundelen 

Samenwerken is krachten bundelen. Daarom zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan in de segmenten waar onze eigen specialiteiten niet liggen. Met gecertificeerde logistieke partners, die eenzelfde visie als ons nastreven, kunnen we dan ook in heel Europa de kwaliteit bieden die u van ons gewend bent. Onze expeditie afdeling heeft dan ook de mogelijkheid om alle internationale transporten door middel van verschillende mobiliteit segmenten aan te bieden. Dus naast vervoer over de weg ook per spoor, door de lucht of over het water. Ontdek ook dit unieke samenspel voor het vervoer van uw vracht!


 

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Harry_RS.jpg

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!