Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Transport van of naar België?
Compass Transport is uw partner voor nationaal en internationaal transport!

Waarom Compass Transport?

  • Binnen 24 - 72 uur heel Europa beleverd
  • Internationale distributie, groupage en volle vrachten
  • Samenwerking met geselecteerde partners, om kwaliteit te garanderen
  • Korte lijnen, rechtstreeks contact met uw contactpersoon op planning en verkoop
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Transport België

Naast ons specialisme in Nederland bieden wij onze diensten ook aan in België. Om het transport in België volledig af te dekken met de snelste doorlooptijden, de hoogste kwaliteit en tegen het juiste tarief, werken wij eveneens nauw samen met enkele geselecteerde partners. Deze samenwerkingsverbanden bieden ons de mogelijkheid om transport vanuit of naar België naar uw wens te verzorgen!

Laad- en losmogelijkheden

Ook binnen België kunnen wij uw goederen zelfstandig laden en lossen. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van vrachtauto's met laad- en los klep of meeneemheftruck (kooiaap). 

Expeditie

Het is als vervoerder onontkoombaar om samenwerkingsverbanden aan te gaan in de (deel)gebieden waar onze eigen specialiteiten niet liggen. Om deze reden is Compass Transport op internationaal niveau samenwerkingsverbanden aangegaan met hoogwaardige kwaliteitsvervoerders die eenzelfde visie als Compass Transport nastreven. Onze afdeling expeditie heeft de mogelijkheid om alle internationale transporten door middel van verschillende vervoersmodaliteiten aan te bieden. U kunt hierbij denken aan vervoer over de weg, per spoor, door de lucht over over het water.

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!