Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Transport van of naar Nederland?
Compass Transport is uw partner voor nationaal en internationaal transport!

Waarom Compass Transport?

  • Binnen 24 - 72 uur heel Europa beleverd
  • Internationale distributie, groupage en volle vrachten
  • Samenwerking met geselecteerde partners, om kwaliteit te garanderen
  • Korte lijnen, rechtstreeks contact met uw contactpersoon op planning en verkoop
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Transport Nederland

Voor al uw internationale transporten bent u bij Compass Transport aan het juiste adres! Ook vanuit het buitenland komen vele goederenstromen ons land binnen. Ook voor transporten vanuit het buitenland naar Nederland is Compass Transport uw partner! Met ons zeer uitgebreide internationale transportnetwerk zijn wij iedere dag weer in staat uw zending, van 1 pallet tot een volle vracht naar volle tevredenheid op het afleveradres af te leveren. Compass Transport doet dit niet alleen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, wij doet dit ook nog eens voor het scherpste tarief! 

Laad- en losmogelijkheden

Voor al onze transporten, van volle vracht tot pallet- zending bieden wij de mogelijkheid uw goederen op locatie te lossen met de inzet van een auto met laad- en losklep of door gebruik te maken van een meeneemheftruck (kooiaap).

Gevaarlijke stoffen

Al onze chauffeur's zijn ADR opgeleid. Hierdoor bieden wij u ook op gebied van ADR transport een optimale flexibiliteit. U bent als opdrachtgever met alle specifieke eisen bij ons aan het juiste adres! Compass Transport biedt oplossingen voor al uw logistieke vraagstukken!

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!