Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Op zoek naar een oplossing voor warehousing?
Van (tijdelijke) opslag, overslag tot assemblage. Wij bieden u een totaalconcept!  

Waarom Compass Warehousing?

  • Opslag en overslag
  • Voorraadbeheer
  • Overname van uw fysieke en administratieve taken
  • Mogelijkheden tot assemblage
  • Ook gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Warehousing

Naast partner in transport en distributie is Compass Transport eveneens de aangewezen partij om uw overige logistieke activiteiten als warehousing onder te brengen. Als logistiek dienstverlener bieden wij u een totaalconcept waarin elke vorm van transport gekoppeld kan worden aan uw specifieke opslag wensen. Van vlakke vloer tot palletstelling, de mogelijkheden zijn ongekend!  

Hoe kunnen wij u helpen?

Goederenopslag

Op zoek naar een logistieke partner om 
uw goederen (tijdelijk) op te slaan?

Compass Transport kan uw partner zijn als het gaat op goederenopslag voor zowel kort als langer termijn. Van  een europallet tot een vast aantal vierkante meters per maand. Al uw logistieke activiteiten met betrekking tot goederenopslag nemen wij onder onze hoede. Als logistiek dienstverlener bieden wij u een totaalconcept waarin elke vorm van transport gekoppeld kan worden aan uw specifieke opslagwensen. Neem contact met ons op
om uw wensen kenbaar te maken!

Pallet opslag

Talloze mogelijkheden voor uw pallets!
U heeft bij ons de mogelijkheid om uw
goederen voor zowel een korte als lange
termijn op te slaan. Van 2 dagen tot 2 jaar of langer. Daarnaast heeft u bij ons de keuze in zowel vlakke vloer opslag  als opslag in palletstellingen.  

Opslagloods

Wij hebben 5000 m2 ter beschikking!
Naast onze diensten op gebied van transport en distributie bieden wij u de mogelijkheid uw goederen in onze opslagloods op te slaan.
U kunt kiezen voor zowel lange als korte termijn opslag. Vlakke vloer of stelling, we hebben talloze mogelijkheden. 


 

CompassTransport3.jpg  IMG_1082.png  hoogbouwmag.png  

orderpicking_icoon.pngOrderpicking & Assemblage

Compass Transport biedt u de mogelijkheid uw totale logistieke behoefte uit handen te nemen. Zo verzorgen wij voor verschillende opdrachtgevers diverse importstromen vanuit Europa en overige continenten om deze goederen vanuit ons eigen warehouse te orderpicken of te assembleren indien dat gewenst is.  

warehousing.pngTransport & Warehousing

Door de kernactiviteiten van Compass Transport met elkaar te koppelen maakt u als opdrachtgever optimaal gebruik van de mogelijkheden die wij u als logistiek dienstverlener kunnen bieden. Dit betekent voor u maximale efficiëntie in uw logistieke proces. Wij verzorgen uw import, opslag, voorraadbeheer en leveren uw goederen bij uw klant af.


Kortom, Compass Transport is uw logistiek partner van A tot Z!

 

 

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

keurmerk-transport-en-logistiek.png

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!