Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Zoekt u een logistiek partner voor uw goederen opslag? 
Opslag voor zowel korte als lange termijn

Waarom Compass Warehousing?

  • Opslag en overslag
  • Voorraadbeheer
  • Overname van uw fysieke en administratieve taken
  • Mogelijkheden tot assemblage
  • Ook gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Goederenopslag

Naast partner in transport en distributie is Compass Transport uw partner voor goederenopslag voor zowel korte als lange termijn. Van  een europallet tot een vast aantal vierkante meters per maand. Al uw logistieke activiteiten met betrekking tot goederenopslag nemen wij onder onze hoede. Als logistiek dienstverlener bieden wij u een totaalconcept waarin elke vorm van transport gekoppeld kan worden aan uw specifieke opslag- wensen. De mogelijkheden zijn ongekend!  

Orderpicking & Assemblage

Compass Transport biedt u de mogelijkheid uw totale logistieke behoefte uit handen te nemen. Zo verzorgen wij voor verschillende opdrachtgevers diverse importstromen vanuit Europa en overige continenten om deze goederen vanuit ons eigen warehouse te orderpicken of te assembleren indien dat gewenst is.  

Transport & Warehousing

Door de kernactiviteiten van Compass Transport met elkaar te koppelen maakt u als opdrachtgever optimaal gebruik van de mogelijkheden die wij u als logistiek dienstverlener kunnen bieden. Dit betekent voor u maximale efficiëntie in uw logistieke proces. Wij verzorgen uw import, opslag, voorraadbeheer en leveren uw goederen bij uw klant af.

Kortom, Compass Transport is uw logistiek partner van A tot Z!

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!