Zending inboeken? Bel 0523 744 050 of gebruik ons Order Entry Systeem

Partners in Logistics

Zoekt u een opslagloods voor pallet opslag? 
Lange of korte termijn, Compass Transport biedt ongekende mogelijkheden!

Waarom Compass Warehousing?

  • Opslag en overslag
  • Voorraadbeheer
  • Overname van uw fysieke en administratieve taken
  • Mogelijkheden tot assemblage
  • Ook gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Palletopslag

Voor de opslag van uw pallets bent u bij Compass Transport aan het juiste adres. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw goederen voor zowel een korte als lange termijn op te slaan. Van 2 dagen tot 2 jaar of langer. Daarnaast heeft u bij ons de keuze in zowel vlakke vloer opslag  als opslag in palletstellingen.  

Orderpicking & Assemblage

Compass Transport biedt u de mogelijkheid uw totale logistieke behoefte uit handen te nemen. Zo verzorgen wij voor verschillende opdrachtgevers diverse importstromen vanuit Europa en overige continenten om deze goederen vanuit ons eigen warehouse te orderpicken of te assembleren indien dat gewenst is.  

Transport & Warehousing

Door de kernactiviteiten van Compass Transport met elkaar te koppelen maakt u als opdrachtgever optimaal gebruik van de mogelijkheden die wij u als logistiek dienstverlener kunnen bieden. Dit betekent voor u maximale efficiëntie in uw logistieke proces. Wij verzorgen uw import, opslag, voorraadbeheer en leveren uw goederen bij uw klant af.

Kortom, Compass Transport is uw logistiek partner van A tot Z!

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven

Ontdek net als 250 andere bedrijven onze superlage tarieven.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Niet wachten? Bel direct:0523 744 050

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare transport- en distributiepartner voor uw zendingen in Nederland, België en Luxemburg of overige Europese landen? Hecht u waarde aan continuïteit? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal transportbedrijven. Maar kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en korte communicatielijnen, dan bent u voor uw transport en distributie zendingen bij Compass Transport aan het juiste adres!